top of page

Відкритий Кубок зі стрільби з лука пам’яті Володимира Кравчука

У школі №275 імені Кравчука Володимира за підтримки Федерації стрільби з лука міста Києва вже втретє відбувся

.

Змагання тривали два дні – 23 та 24 грудня 2017 року. В перший день відбувся кваліфікаційний раунд, на якому спортсмени мали змогу виконати нормативи спортивних розрядів. Другий день – олімпійський раунд – день боротьби за місця та медалі. Вихованці гуртка стрільби з лука школи №275 імені Кравчука Володимира гідно представили свою школу, посівши призові місця: Буднік Даніїл (2-Б клас) став четвертим серед хлопців 2007 р.н. та молодше, Селіханов Богдан (9-Б клас) посів третє місце серед кадетів, а Збаражський Костянтин посів друге місце серед молодших кадетів. Варто зазначити, що ці змагання є етапом відбору на Чемпіонат України, і Селіханов Богдан та Збаражський Костянтин своїм результатом вибороли право представляти Київ у складі збірної команди міста. Загалом у змаганнях взяло участь 60 спортсменів віком від 6 до 20 років з різних спортивних організацій міста Києва. Серед учасників були спортсмени дуже різної кваліфікації – від наймолодших, які тільки починають свій шлях у спорті, до Майстрів спорту України.

Учасників змагань, призерів і переможців вітали: - мати Володимира Кравчука Вікторія Миколаївна Кравчук, - президент Федерації стрільби з лука міста Києва, чемпіон світу зі стрільби з лука Пархоменко Ігор Леонідович, - провідний спеціаліст управління молоді та спорту Департаменту освіти і науки виконавчого органу Київради (Київської міської державної адміністрації) Миленька Світлана Миколаївна, - головний тренер міста Києва зі стрільби з лука Теглевець Наталія Миронівна, - член молодіжної збірної національної команди України, чемпіонка України Пархоменко Анна Ігорівна.

Загалом змагання пройшли у теплій, дружній атмосфері. Спортсмени отримали неоціненний досвід, який кожному з них допоможе впевненіше йти вперед, до особистих вершин спортивного життя. Чекаємо усіх на цих змаганнях наступного, 2018 року!

Новини
Архів
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page