top of page

Сьогодні Геннадій Вадимович Заболотний побував з інспекційним візитом у школі І-ІІІ ступенів № 275 і

Геннадій Заболотний відвідав школу № 275 імені Володимира Кравчука

Голова Деснянської райдержадміністрації Геннадій Заболотний під час зустрічі з освітянами заявив, що без попередження відвідуватиме навчальні заклади з метою перевірки їх роботи.

Сьогодні Геннадій Вадимович побував з інспекційним візитом у школі І-ІІІ ступенів № 275 імені Володимира Кравчука.

Школа № 275 – одна з семи шкіл Деснянського району, які працюють за проектом «Школа повного дня». Навчально-виховний процес у школі налагоджено з 8-ї години ранку до 8-ї години вечора, у навчальному закладі – 8 класів з інклюзивною формою навчання. У школі учні мають можливість не тільки навчатися, а й змістовно та з користю проводити дозвілля – тут працюють групи подовженого дня, гуртки та секції з баскетболу, футболу, легкої атлетики, ай-кідо, шахів, прикладного мистецтва, хореографії, секції фельтингу, авіамоделювання, технічної творчості, хіп-хопу, сучасного танцю та «Євроклуб».

Геннадій Заболотний ознайомився з організацією навчально-виховного процесу, особливу увагу звернувши на умови навчання та перебування у школі дітей з вадами зору та ДЦП, яких сьогодні у школі навчається 34. Так, зокрема Геннадій Заболотний пообіцяв надати допомогу в облаштуванні для дітей місць загального користування та пандусу на другий поверх.

Також очільник району відвідав харчоблок та шкільну їдальню, де поцікавився якістю харчування та цінами на нього.

«На сьогодні одне з пріоритетних завдань, на яке потрібно робити акцент – це харчування наших дітей. Адже однією з умов збереження і зміцнення здоров’я дитини та успішності у навчанні ‒ є повноцінне харчування. Саме тому у своїй роботі я буду приділяти велику увагу даному питанню», ‒ зазначив Геннадій Вадимович.

Так, зокрема, сніданок «гаряче харчування» для учнів початкових класів коштує 14 гривень 80 копійок. За цей кошт сьогодні діти їли квашену капусту, відварні сосиски, вівсяну кашу, варене яйце та житній хліб. Діти, які залишилися на групу подовженого дня, та обіди яких оплачують батьки, у школі коштують 20 гривень. Сьогодні діти посмакували український борщ, солений огірок, фрикадельки м`ясні у соусі, макарони, компот та хліб.

Також Геннадій Заболотний перевірив роботу відеокамер спостереження. Виявилося, що жодна з відеокамер у школі не працює. Вже завтра відеокамери у школі почнуть ремонтувати.

Свій відгук Геннадій Заболотний залишив і після відвідування музею українського героя, який загинув під час АТО, випускника школи Володимира Кравчука. Геннадія Заболотного приємно вразила любов та шана, почуття патріотизму, з якими учні та педагоги школи облаштували музей.

«Бачу, що школа працює. Для дітей багато робиться. Невирішені питання, які сьогодні у школі є, будемо допомагати вирішувати», – підвів резюме Геннадій Заболотний.

Новини
Архів
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page