top of page

Лекція "Безпечне поводження з відходами. Сортування сміття"

У рамках напряму Smart Environment команда ініціативи Kyiv Smart City запускає новий масштабний проект — екомоніторинг у столичних школах. Ми комплексно досліджуватимемо умови перебування учнів та вчителів у столичних закладах освіти, а також проведемо для школярів серію освітньо-навчальних лекцій та практичних занять з екології.

Запрошені спікери презентують інструменти залучення кожного жителя міста для впливу на екологічне становище. Представники команди Kyiv Smart City детально розкажуть про еко-проекти ініціативи. Ми долучаємо науковців, активістів та бізнес-партнерів з метою комплексного формування нової екологічної культури.

Глобальна мета еко-проекту — перевірити, чи відповідають умови перебування учнів та вчителів у школах стандартним нормам; розповісти про культуру розумного киянина; розказати учням, чому важливо відповідально та свідомо ставитися до навколишнього світу. Ми прагнемо об’єднати міську владу, громадськість, бізнес та наукове середовище для формування свідомого ставлення киян до питань екології.

Організатор проекту — міська ініціатива Kyiv Smart City. Партнери — управління екології та природних ресурсів виконавчого органу Київради (КМДА), «Україна без сміття», проект «Кліматичні краплі», Інститут космічних досліджень НАНУ, лабораторія Public Lab.

Новини
Архів
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page